E mår bättre

Igår var E på sjukhuset och blev stucken både i armen och i fingret, usch! Inget fan av nålar och sånt...som tur var var det en ambulanssjukvårdare som stack mig, han var van vid folk med panik =P Proverna visade inte på någon infektion, så det är virus jag har, inget att göra åt alltså =/ Efteråt åkte jag med mamma till affären, och hon tyckte att jag varit så duktig hos farbror doktorn att jag fick en stor krukväxt! Kändes som när man var liten och fick köpa en leksak när man varit duktig hos tandläkaren....haha!



     
Våran älskade bebis, palmen från IKEA. Och nytillskottet från ICA.



Therese hade lagat mat, jättegott! Sen på kvällskvisten tog vi ett par partier maxiyatzy, det var faktiskt längesen vi spelade! Har sovit gott inatt och idag mår jag bättre på alla fronter, skönt!  

Nu ska jag städa lite och mata mina barn (alltså vattna blommorna, dom lever än, alla 10! =O ) Tjingeling // E


våfflor

hejhopp!
de var ett tag sen jag (t) skrev här.. fy på mig..
vad har hänt? jomen massor typ. själv har jag haft semester och varit hemma i Skellefte=) riktigt roligt, mycke som hände och kan tänkas att nån öl åkte ner;)
kom tillbaka och både jobb och träningen började, så nu är de full fart! har varit väldigt mycke träning nu dom senaste veckorna. men snart börjar man komma in i de med.
och så hade vi våran första lediga helg nu och den måste man ju ta vara på:O så igår blev de middag hos jossan sedan fest med lite hockeyfolk och sedan vidare till parkfesten. kul var det men vi gick hem rätt tidigt.. man orkar inte så mycke i min ålder:P nämen de var en väldigt trevlig kväll=)

Idag har jag inte gjort mycke, gick och handlade, diskade och gjorde våfflor:) sen börjat förbereda för middagen. borde göra massa i mitt rum, ser inte rba ut med massa kartonger.. men snart så!
näe nu ska här vilas lite och se på tv. sen laga lite middag tills erika kommer hem från jobbet:)

hadehej /T

Shoppingtur

Igår efter jobbet blev det en tur till Marieberg Galleria för lite shopping med Tessan och Lisa. Var på köphumör och letade efter en finklänning som INTE fick vara svart (för såna har jag nog av!) men hittade ingen ='( 

 
Ett par snygga skor från Din Sko (bara 319kr efter 20% rabatt!) blev dagens kap =D


   
Köpte även en klänning och ett linne på Gina Tricot, träningstoppar på Intersport och lite underkläder på H&M.

Nu blir det lite vila innan det bär av till Jossan för middag. Imorn blir det besök hos farbror doktorn eftersom Fröken Larssons onda hals inte visat något förbättring på två veckor!
Ha en trevlig lördagskväll! // E




Läser just nu



Har börjat läsa "Änglar och demoner" av Dan Brown (ni vet han som skrev Da Vinci-koden) Har under flera år varit väldigt anti då varenda kundjävel som kom in på mitt dåvarande jobb (en bokhandel) tjatade om denna Dan Brown under Da Vinci-koden-hypen. Nu har jag alltså lagt detta bakom mig, och hoppas att jag inte ångrar mig. I'll keep you posted.

Later // E

Seg dag krävde kanelbulle

Febern verkar inte vilja ge med sig, trots det gick jag till jobbet. Det var übersegt...inte så mycket folk, dåligt väder.... Min kollega Isabell ville synda och frågade om jag ville dela en chokladbiskvi som blivit lite halvt mosad. Usch sa jag, smörkräm är inte min melodi, och ska jag synda ska jag äta något jag verkligen gillar. En kanelbulle blev det, det funkar ALLTID. Supergod var den, fast den slog ändå inte mammas nybakta med ett glas mjölk till =) 

  

Nu blir det soffan hela kvällen, lite tv och kanske en bok om jag orkar. Tidig start imorgon, kl 6 börjar jag.
God kväll! // E

Jobb igen, och lite matlagning

Var tillbaka på jobbet idag, det blev en tidig start, var där redan 05.45. Seeeegt skulle man kunna sammanfatta det. Var och handlade lite på eftermiddagen och lagade mat, fullkornspasta och sås med bacon, äpple, vårlök, curry och créme fraiche. Det blev gott sa T (själv känner jag ingen smak, men kombinationen bacon och äpple är en höjdare enligt mig=) Eller, kombinationen 'någonting' och bacon är en höjdare. Bacon är bäst helt enkelt =P Receptet hittade jag på arla:
 
http://www4.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15520

Som vanligt ändrade jag litegrann, jag vill göra saker på mitt sätt =P Det blev meeeeer bacon! Jag blandade créme fraichen med allt det andra i stekpannan så det blev mer som en sås, och spädde ut den med lite mjölk. Lite svartpeppar tyckte jag behövdes också. 

  

Någon träning blev det inte, termometern visade lite för hög kroppstemperatur igen =/ Imorn blir det vila då jag är ledig från jobbet, så förhoppningsvis är jag på benen igen på onsdag. Nu blir det fruktsallad!  

Nån puss blir det inte för jag smittar säkert. Men väl en KRAM // E


Sjukdag #5

Igår kände jag mig bättre och släpade mig iväg till Örebro för hårfärgning och klippning, det var välbehövligt. Det blev back to brown för fröken Larssons hårsvall. Nöjd med resultatet men betydligt fattigare och tröttare åkte jag hem för att vila och såg ännu en film, En shopaholics bekännelser. Kom fram till att boken är 10 gånger bättre, det där med film är helt enkelt inte riktigt min grej.

Gick och lade mig men vaknade var femte minut av att både hals och näsa var så igentäppt att jag fick svårt att andas. Klockan 1 på morgonen gav jag upp mina försök att sova och gick upp. Sen dess har jag hunnit med att:


+ Läsa en halv deckare, Blunddockan av Jeffery Deaver
+ Städa mitt rum (det är litet, men ändå =P)
+ Sorterat in viktiga papper i viktigapappermappen
+ Fått ordning bland sminket i badrummet
+ Sorterat tvätten
+ Druckit många gigantiska koppar te och choklad
+ Vattnat krukväxterna
+ Ätit chips, och nu frukost

Tänk vad mycket man skulle hinna med om man inte behövde någon sömn! Nu har älskade pappa har varit här med hostmedicin (jag gick ner på gården och mötte honom iklädd urtvättat cerise nattlinne, orange filt, strumpor och ballerinaskor, hoppas ingen såg denna förfärliga syn =P =S ) så nu ska vi se om jag får sova lite, äntligen!  

God morgon! // E


En ganska bra dag ändå =)

Tog mig till ICA på morgonen för att hyra film, jag var där 5 i 8, och väntade tillsammans med ett gäng otåliga pensionärer på att dom skulle öppna. Efter mycket velande blev det till slut två filmer. Den ena var Twilight, som jag varit lite skeptisk till att se eftersom jag har läst böckerna och tyckt sååå mycket om dem. Filmen var inte dålig, men böckerna slår den ändå med hästlängder, tyckte inte dom fick till rätt känsla i filmen.
                                                                                                 
   


Efter det såg jag Revolutionary Road, men hade lite svårt att hänga med eftersom jag var trött och slumrade till ibland =P Det jag såg var iaf bra om än lite för deprimerande för mitt nuvarande humör. 

Var även en sväng hos hudterapeuten och inhandlade lite nya hudvårdsprodukter från Dermalogica, bra men dyra! Hoppas nu att min hemska hy blir lite mindre hemsk. Var på ansiktsbehandling där för ett par veckor sedan och fick små provförpackningar som jag har använt, och tycker mig känna en liten förbättring iaf =)  Ett nagellack blev det också, IsaDoras Wondernail är helt klart en favorit, sitter superbra och är dessutom billigt, det gillas! 

Nu blir det tv en stund och sen sängen, godnatt! //E
                                                                                      .

Sjukling

Träningen drog igång för fullt förra veckan, två pass om dagen måndag-fredag. Det + tuff jobbvecka blev lite mycket för E som nu ligger i sjuksängen för tredje dagen. Känner mig iaf lite bättre, tillräckligt för att kunna göra något annat än att bara ligga och svettas =P (bokläsning och filmtittande kanske inte är så aktivt, men ändå =P) Boken jag läser, Sista sommaren med dig, rekommenderas INTE. Jag brukar inte vara läskräsen men den är riktigt händelsefattig...dum som jag är ger jag mig iaf inte innan jag har läst ut den. Ska ta en kort tur till ICA och hyra ett par filmer att roa mig med under dagen. Håll tummarna för att jag blir frisk till på fredag, för då ska vi fara till Filipstad på träningsläger!
 



RSS 2.0