Ny blogg

Erika och Tessan har gått skilda vägar, så därför startar Erika en ny blogg. Ni hittar mig från och med nu på http://cupcakekittie.blogspot.com/


Budgetfavorit

Idag har jag målat naglarna riktigt godisrosa med IsaDoras Wonder Nail i färgen " Dolce Vita". Deras nagellack är en riktig budgetfavorit, priset på ca 69 kronor gör att man kan köpa MÅNGA! 

 


Några av mina favoriter: 76-GloriousOrange, 78-BugattiBlue, 84-FrostyPurple, 144-IcyNougat, 635-SugarRose, 617-DolceVita

Nu blir det lunch, isterband, stuvad potatis och rödbetor, en riktig höjdare!
Sen går tåget mot Örebro och min favorit =)
So long! //Ika


Shopping

Blev en tur till Örebro idag, alldeles för mig själv =) Ibland är det skönt att gå runt och strosa i butikerna i sin egen takt, när man är på det humöret. Blev en sallad och lite fika på Soleo också, men en bok som enda sällskap!
Blev lite buisness-woman-kläder som följde med hem, hittade jättemycket fint på H&M! Bl.a detta:


Klänning 299:-


Randig blus, 199:-


Ullkjol, 199:-

Dessutom fick jag med mig en kortärmad vit blus från MQ och lite underkläder från rean på Lindex. Samt en kompis till min silverfärgade giraff som står och väntar på mig hemma i lägenheten.

Nu - SOVA! Godnatt!


Lampmani

Lately har jag fått lite av en lampmani. Det är SVÅRT att hitta taklampor! Och SVÅRT att hitta snygga lampskärmar. Om man inte vill spendera en förmögenhet vill säga. IKEAs utbud av taklampor är minst sagt under all kritik, bara vita plafonder och rislampor så långt ögat når. Jag vill ha något lite mera färgglatt.

Räddaren denna gång heter Erikshjälpen Second Hand. Jag går dit någon gång i månaden, sisådär 98% av grejerna är bara skräp, men ibland kan man göra riktiga fynd!


Den här röda taklampan köpte jag för ynka 40 kronor, kommer att hamna antingen i köket eller i hallen när jag flyttar tillbaka till min älskade lägenhet =)


Sedan köpte jag också en urblekt lampskärm för en femma, och klädde om den med samma tyg som är på mina soffkuddar, riktigt nöjd =)

Nu längtar jag tills jag får flytta in igen, tillsammans med min danska lagkompis Jeanette som jag kommer ha som inneboende. Kommer bli en awesome säsong!


Semester

11 dagar har nästan gått, 17 kvar. Detta med BETALD semester är helt klart något av det underbaraste jag har upplevt. Bara göra det man känner för utan något som helst dåligt samvete för att man är lat. Inte för att jag har legat på latsidan, men jag skulle kunna, om jag ville.

Känner mig helt avslappnad, pigg, frisk och enormt kreativ, det är en fantastisk känla! Här kommer lite godisbilder från de första 11 dagarna:


Första semesterkvällen. Nyplockade kantareller blev senare till en mumsig kantarelltoast som avnjöts med gott vin och gott sällskap. 


Monsterfisken Uer vaktas av monsterhunden Ludde. Uern grillades sen, den är MYCKET godare än den ser ut!


Erikas godaste: grovt, osötat rågbröd med en röra av hackat kokt ägg och mosad avokado, toppat med kräftstjärtar. Inte fel!


Vampyrnatt

Igår blev det ÄNTLIGEN Eclipse på bio! Hade velat se den ända sedan premiären men inte lyckats hitta någon som ville genomlida mästerverket med mig. Till slut fick jag med mig systeryster, efter att ha hyrt och sett de första två filmerna med henne, samt lovat att betala för både biljetterna och bussresan till Örebro. Biljetterna var köpta, men syster bangade. Istället fick mamma offra sig och följa med. Det var hennes tur eftersom pappa offrade sig förra gången oh såg Harry Potter-filmen med mig :P Stackars föräldrar.

Jag ÄLSKADE iaf filmen, och drömde om vampyrer hela natten!



RSS 2.0