Turkiet snart

JAAA:D  snart åker vi till Alanya i Turkiet! och jag/vi längtar massor! just nu sitter jag (T) och kollar på när Erika packar och väljer kläder:) båda vi har vi samma problem. känns inte somman inte har något att ha men ändå blir de fullt och troligen för tungt:P typiskt tjejer!! Har även varit och köpt lite mer kläder idag och kommer troligen att bli lite till:P
Vi åker nästa lördag den 9/5 :D

Sen när vi kommer hem blr de troligen att sätta igång med flytten! Mycke som händer nu=)

Nä nu är det valborgs imorn lite fest då=) sen söker vi en inneboende - en råtta;)


Nu pepp pepp pepp:D soooool!!

pusshej /T

E behöver nya skor

SANT!
E har inga blåa skor. Blåa skor är ett måste denna helg tycker T!
Näe nu peppar vi som tusan RM i helgen. Jag håller snart på att klättra på väggarna av längtan:P
men imorn ska vi iaf på stan kanske köpa skor, kasnke klänning men de viktigaste är att vi ska kolla på en resa:D
Det är så mycke jag längtar till :D :P
Ha dee /T

Trosräkning

E tyckte hon behövde nya trosor och beställde 14 par som nu har anländit. Hon hade fel. Hon behövde dom INTE. Började räkna trosorna i byrålådan men slutade när hon kom upp till 100. 100 par trosor, är detta normalt?!? (Bör även nämnas att trosor inte är E's favoritplagg. Inte på långa vägar.)  

Vilken toppenhelg =P

Börjar med att tacka T för det nya smeknamnet....INTE!!!! =P
Ledig måndag, solen skiner och har fyndat 3 sporttoppar för 79 spänn på förmiddagen. Bra början på veckan!

Helgen blev en riktig höjdare á la Tess&Ika. Fanns det tävlingar i risighet skulle vi lätt ta medalj! Erika var trött och på dåligt humör på lördagskvällen efter att ha jobbat hela dagen, så det halvt planerade utgången blev det inte något av. Efter restaurangbesök med volleygänget blev det istället filmkväll i sängen och många djupa suckar, och en tur till Hemköp för inköp att fryst pizza framåt natten. Lampan släcktes framåt 12, men efter en stund konstaterade vi att vi inte kunde sova. T gick upp ur sängen och kom tillbaka med vinflaska och yatzy. Där halvlåg vi alltså i sängen och klunkade vin ur flaskan och spelade yatzy en lördagskväll kl 00:30. Risigt värre.

Söndagen blev tyvärr inte mycket bättre, då det enda vi lyckades åstadkomma var att äta 12 våfflor med glass och sylt, fläskfilé med hasselbackspotatis och två sorters gräddtårta samt att spela Bingolotto (och nej, vi vann inte den här gången heller)

Hoppas på en bättre vecka =P
 /E


En klassisk kväll

Det börjar med en riktigt seg fika efter jobbet som slutar med chips och film sedan efter mycke velande ännu en till chipspåse:S och öl. tvtittande och självklart lite yatzy och kliande. Men nu har erika just farit eftersom stackars fröken ska upp och jobba imorn Tidigt! själv ska jag tvätta bilen, träna sedan middag med några nya sen kan de tänkas att de blir utgång med Erk (nytt smeknamn som jag jst kom på, kanske ska börja med det)!:O
näe nu hoppas jag att de är just Erk som tar tag i någe och skriver någe här. om kanske några tidigare händelser:P

hadehej
/T

RSS 2.0