Andra bullar

Igår kväll blev det bullbak igen, med tre olika fyllningar: 
Margarin, strösocker, mycket kardemumma och lite vaniljsocker. 
Chokladkräm (typ nutella)  
Äppelmos, riven mandelmassa och kanel. Mandelspån ovanpå.

Såklart var jag tvungen att smaka på alla sorter när de var nybakta, så lite ont i magen blev det =P Chokladbullarna blev favoriten, nästa gång ska jag ha hackade hasselnötter ovanpå, det kommer bli ännu godare ;)

  

Nu blir det pilate innan jobbet, ha en bra dag!
Tjing!


Ny klocka!

Efter mycket velande blev det den här Guessklockan, nöjd är jag! =)

 


Födelsedagsbarn =)

Idag fyller Ludde Larsson 9 år! Det firades med sång och paket imorse, sedan blev det en tur till farmor och farfar där det vankades bullar, kakor och tårta eftersom farmor fyller 70 imorn =)


Födelsedagsbarnet =)



  
Gurkodling



 


Kreativ kväll!

Efter att ha sovit större delen av eftermiddagen blev jag plötsligt pigg sådär vid 8-snåret, och så otroligt sugen på att pyssla lite. I källaren hittade jag en spegel från IKEA med ram i obehandlad furu, den fick bli kvällens projekt!


Lite vit hobbylack...


Mönstrat papper och decoupagelim...


Färdig!

Nu blir det lite tvtittande innan sängen. Godnatt!


Helg!

Min enda hellediga helg denna månad, skönt! Men är fortfarande inte frisk, gick en promenad runt Aspensäng med mor & far på morgonkvisten, det var TUFFT! Blir nog ingen tuffare träning än så för mig denna helg...

Nu dags för lite kaffe sedan blir det lite ärenden, ska bl.a köpa present till farmor som fyller 70 =)

Ha en bra dag! Kram/ Ika


Bjuder på en bild från midsommarbröllopet! Bella & Ika var snyggast och glittrigast på festen ;)


Ny klocka kanske?

Tokig som jag är har jag tänkt köpa en halvårspresent till mig själv, har sparat pengarna jag fick tillbaka på skatten för detta ändamål! =P Men som alltid när man VILL köpa något, eller när mormor frågar vad man önskar sig i julklapp, så kan man inte för sitt liv komma på något man verkligen vill ha. Jag har funderat och funderat, men så idag när jag gick förbi ett stängt Stjärnutmakarna kom jag på att ja! en klocka behöver jag ju!

Så nu har jag kollat runt lite på internet, men det blir en tur till stan för jag vill prova innan jag köper. Örebro imorn kanske?!?



Den här tyckte jag var fin. Hyfsat enkel, ändå lite rolig, och bra att den går att matcha med både silver- och guldsmycken!


Bullbak på halvårsdagen!

Så var den äntligen här, dagen jag har väntat på. Idag, den 7e juni, har jag mått bra i ett heeeelt halvår! Vilket betyder att jag är frisk, äntligen =D Efter sju svåra år är lyckan jag känner obeskrivlig. Och lättnaden. Och tacksamheten jag känner för dem som har stöttat mig, miljoner kramar till er!

Egentligen hade jag tänkt fira ordentligt, med eftersom jag är sjuk och inte kan gå någonstans så blev det en mysig dag hemma med bad i badkaret, peeling, hårinpackning och annat. Nu har jag bakat bullar, dom blev MYCKET godare än förra gången, men nu har jag ingen Lisa som kan komma o äta upp dom ;) Dags för varma bullar och kall mjölk nu, mmmmmm!


Fina va?!?


Det är mycket roligare att baka och laga mat i mammas o pappas nya kök =)
Dom har en BRA ugn, och framför allt, UTRYMME!


RSS 2.0